Gusturile (muzicale) nu se discută

Am intrat pe DC++ să copiez un film. Am ajuns să văd lista unui copil de pe acolo și m-a surpins directorul său cu muzică.

În arta culinară este des utilizată combinarea unor
gusturi diferite obținându-se un amestec inedit. Este însă aplicabilă și în sens muzical?

Cum poți asculta Motzart și Pya (La Familia era în director) în același timp? Sau slayers și romeo (fantastikul).

Dar... de gout on ne discute pas.

Cum să nu mai uiți de filmele care iți plac

Ți se întâmplă des să te uiți la televizor fără să te uiți de fapt la ceva? Adică să tot muți canalele în speranța că vei găsi ceva plăcut. Și tot mutând ajungi să te uiți la ceva care pare a fi mai ochey decât tot restul. Și abia la prima pauză descoperi filmul pe care îl așteptai să îl vezi că se termină.
Cum poți scăpa de treaba asta? Cu ajutorul unui SMS. Intră pe www.tv.acasa.ro (nu are legătură cu postul acasă TV) și crează-ți gratuit un cont. Apoi uită-te prin programul televiziunilor preferate, iar în dreapta emisiunii ai semnul unui telefon. Dă click pe el, scrie-ți numărul de telefon, scrie codul de acces pentru a valida telefonul și alege cu cât timp înainte de începerea emisiunii vrei să fii informat de începere.

Un alt site interesant este www.port.ro avantajul fiind constituit că arată când se va redifuza în reluare, sau dacă vorbim de o emisiune / serial vei știi când se difuzează.

De acum înainte nu vei mai uita de filmul / emisiunea preferată, nu?