Revendicarea banilor castigati

Povestea cu mailul de la loteria din Anglia are o finalitate. Și foarte plăcută pentru mine!

În cele din urmă am aflat cu siguranță că am câștigat! Și nu orice sumă, ci AMOUNT WON: (£1,000,000.00) = (EQUIVALENT TO 2,000,000.00 USD) !!!

Dar la fel cum se întâmplă și în România, există o lege stupidă în Anglia care nu îi lasă pe cei de la loteria engleză să îmi deducă impozitul din banii câștigați (Note:The charges cannot be Deducted from your winnings.This is in accordance with section 13(1)(n) of the National Lottery Act as adopted in 1993 and amended on 3RD July 1996 by the constitutional assembly.This is to protect winners and to avoid misappropriation of funds and win Situations. So this charges will be provided by you before your winnings cheque will be delivered\transfered to your doorstep\bank account).


Da... după cum am spus, legi stupide se pare că se găsesc peste tot în lume. Acum tot ce trebuie să fac este le trimit cei 1,000 GBP = 2,000 US DOLLARS și ei îmi vor putea trimite banii.

Acum îți dau ultima șansă de a te îmbogăți alături de mine. Ajută-mă să adun cât mai repede cele o mie de lire și îți voi trimite de 50 de ori mai mult înapoi!!! Este șansa ta! Nu o rata! De ce să muncești o viață întreagă când mă poți ajuta, astfel ajutându-te și pe tine.

Mai jmecher decat Steve Irwin

Suntem obsedati de sex?

Nu e vina noastră că ne gândim mereu la sex. Uite de unde ni se trage:



Ai observat că madam maimuțoaica vine cu ideea, da?