Adevăratul blog al OTV-ului

Am găsit adevăratul blog! Dar de fapt adevaratul blog nu cred că aparține Adevăratei Televiziuni, Televiziunii Poporului că dacă îl chestionezi pe domnul gogu despre OTV blog îți dă zeci de rezultate diferite. Oricum cel mai interesant mi s-a părut www.otv-online.blogspot.com

În primul rând este amuzant banerul care îl conține, desigur, pe Marele DDD (Dan Diaconescu Direct), Zăvoranca, un glumeț, Britney Spearce și Andrei Gheorghe + textul: știri, vedete, cancan.
Rolul lu' DDD, al comediantului și al Zăvorancei îl pot înțelege. Dar restul? Ce treabă au ceilalți 2? Să înțeleg că ei sunt vedetele (asta mi-am dat seama din scris știri, vedete, cancan). Și apropo, cancan ce caută acolo? Știam că Atevărata Televiuzine are un Adevărat Ziar. De ce ar face reclamă unui ziar concurent? Căci chiar de cancan e un cuvânt, primul lucru la care te gândești când îl auzi e la muncitorii din metrou care citesc ziarul de dimineață în metrou, nicidecum la bârfe.

Oricum, adevăratele știri sunt senzaționale. De acolo am aflat că mâine ar fi bine să nu mai dorm ca porcul până la ora 12, căci:
Pe data de 13 septembrie 2009, la ora 9 dimineaţa, un cutremur devastator va lovi România. Sunt şanse să fie chiar mai mare decît cel din '77.
Deci frați puturoși, aveți grijă! Treziți-vă de dimineață / rămâneți peste noapte în cârciumi și nu le părășiți decât la ora 8:45, astfel încât cutremurul vă va prinde pe stradă.



Învață să copiezi filme/videoclipuri și muzică de pe YouTube

Pentru a copia filme de pe YouTube (sau de pe site-uri similare YouTube-ului, precum: WatchMoviesLinks.net, Google Video, National Geographic, Aol Music și multe alte site-uri cu conținut pentru adulți) există mai multe variante.

Una dintre ele am mai prezentat-o mai demult, aici: Cum să copii muzica-videoclipuri de pe Youtube. Dar o variantă mai simplă pentru a downloada materiale media de pe YouTube implică instalarea unui plugin în Mozilla Firefox (care se laudă că este mult mai sigur și mai rapid decât Internet Explorer).Pluginul cu pricina se numeşte Video DownloadHelper și îl poți downloada de aici. În prezentarea lui autorul afirmă că este ,,Un mod simplu de a descărca şi converti vizual materiale multimedia de la sute de site-uri cum ar fi YouTube. Aceasta funcţionează, de asemenea, pentru audio şi galerii de imagini.” 
 
Cum se folosește: după intalarea plugin-ului și restartarea Firefox-ului intră pe Youtube unde vei găsi sub sigla YouTube (înaintea titlului) o nouă icoană. Click pe ea și Download (sau mai simplu, apasă Ctrl+Shift+Q) îți va copia filmul/videoclipul în computer, în format flv (în format flash). Poți deasemenea să copii mai multe fișiere concomitent. Tot ce trebuie să faci este să selectezi fișierele (le selectezi cu mouse-ul numele în YouTube, apoi click dreapta și Download videos from YouTube link(s).






Un mare avantaj îl constituie faptul că poate converti filmul/videoclipul sau melodia direct de pe site-ul YouTube în formate mai uzuale (avi, wmv, mpg). Pentru aceasta va trebui să instalezi aplicația: ConvertHelper. În varianta gratuită a programului fiecare film va avea un logo (aproape insesizabil) în colțul din dreapta sus.

Cam asta e tot! Mult succes la copiat filme și muzică de pe YouTube sau saiturile tale preferate.

Interviu cu Dumnezeu - Octavian Paler

- Ai vrea sa-mi iei un interviu? deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... am raspuns eu.

Dumnezeu a zambit, spunand:
- Timpul meu este eternitatea. Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tanjesc sa fie copii; ca isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat:
- Ca un parinte, care sunt cateva din lectiile de viata, pe care ai dori sa le invete copiii Tai?
- Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc si ca dureaza mai multi ani ca acestea sa se vindece; sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit; sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca de asemenea trebuie sa se ierte pe ei insisi.
- Multumesc pentru timpul acordat..am zis umil. Ar mai fi ceva: ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zambind si a zis:
- Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna..

Test de logică

Broscuţele trebuiesc mutate, cele verzi din stînga în partea dreapta şi pe cele din dreapta în partea stîngă.
Broaştele pot sari doar înainte și doar pe pietre libere, neocupate.
Pot face salturi la distanta de o piatra (pe piatra libera din fața ei), fie la distanță de doua pietre (peste o alta broasca pe piatra liberă imediat următoare).
Mai bine încearcă și ai să vezi

Bancuri pentru informaticieni

Un programator mergea pe stradă când o broască îl strigă și îi spune:
- Daca mă saruti, am să mă transform într-o prințesă foarte dragută.
Programatorul luă broscuța, o puse în buzunarul lui si merse mai departe. Broscuta striga:
- Daca ma saruti, am sa ma transform într-o printesa foarte draguta si voi sta cu tine o săptămână.
Programatorul scoase broscuta din buzunar, se uita la ea, zîmbi si o puse înapoi în buzunar. Broscuta urla din nou:
- Daca ma saruti, am sa ma transform într-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine o saptamîna si voi face orice vrei.
Programatorul scoase broscuta din buzunar, îi zîmbi si o puse înapoi în buzunar. În final, broscuta îl întreba:
- Care-i problema? Ti-am spus ca ma voi transforma într-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine si voi face absabsolut ce vrei tu. De ce nu vrei sa ma saruti?
Programatorul spuse:
- Uite, eu sînt un programator. Eu nu am nevoie de prietena, dar o broscuta care vorbeste, asta e ceva…



Î: De cati programatori este nevoie pentru infiletarea unui bec?
R: De nici unul...e problema de "hard".



I: Care este diferenta dintre windows si un virus?
R: Virusul nu se blocheaza niciodată.


Sotia unui programator il trimite la cumparaturi si ii zice sa ia salam, iar dacă au oua să ia 10.
Merge programatorul la magazin și întreabă:
- Aveți ouă?
- Da!
- Dați-mi 10 salamuri.


2 programatori isi cumparau tigari.
- Ba, ia uite ce zice aici, pe pachet, cica "WARNING : Fumatul poate cauza cancer pulmonar !"
- Lasa, ba, warningurile, zi numai erorile.


Userul Gigel Asudatu a cunoscut-o pe chat pe Lenuta, o tanara de 16 ani, si a rugat-o sa-i trimita poza. Deoarece Lenuta nu cunoaste alte formaturi, in afara de .bmp, poza ei are 15 MB. Gigel are conexiune Dial-up de 28 Kb, care se intrerupe la fiecare 20 min. Apoi reconectarea dureaza 30 min. Tarifarea cu reducere este intre 3:00 si 5:00. Cati ani va avea Lenuta cand in sfarsit Gigel îi va descarca poza?


Programatoarea Florica Gâscă cauta pe net în timpul programului de lucru rețete de gătit. Google i-a dat 24.807 de rezultate, Yahoo – 18.399, iar MSN (Bing) – 16.005.
Cu cat este Google mai dăunator decât MSN (Bing) pentru procesul de muncă?