Reclama Fancurier

Reclamă genială

Domnule Gogu, aveți iar o problemă

Pe pagina: www.google.ro/intl/ro/help/interpret.html, unde dl. Gogu ne învăță cum să-l folosim apare o problemă: literele și  explicațiile nu coincid (plus că sunt și mai puține litere desenate decât explicații)


A.Cautare Avansata
Legaturi catre o pagina ce va permite sa restrictionati cautarea daca este necesar.
B.Preferinte
Legaturi catre o pagini care va permite sa alegeti preferintele de cautare, inclusiv cate rezultate sa apara pe o pagina, limba interfetei si daca sa folosim sau nu filtrul nostru SafeSearch (Cautare Sigura).
C.Instrumente de limbaj
Unelte pentru setarea limbii preferate pentru paginile in care urmeaza sa se efectueze cautarea, limbajul interfetei si traducerea rezultatelor.
D.Sfaturi pentru cautare
Legaturi spre informatii care va ajuta sa cautati mai eficient. Aflati diferentele dintre Google si alte motoare de cautare -- de la modul in care prelucram o cautare simpla pana la facilitatile speciale care ne fac deosebiti.
E.Campul de cautare
Pentru a introduce o cautare in Google, scrieti cateva cuvinte semnificative. Dati Enter sau click pe butonul Cautare si va aparea lista cu rezultate.
F.Butonul de cautare Google
Dati click pe acest buton pentru a porni o noua cautare. Puteti deasemenea incepe o cautare apasand tasta 'Enter'.
G.Tabulatoare
Apasa tabulatorul pentru modul de cautare pe care doresti sa o efectuezi. Alege dintre cautare completa pe internet, numai imagini, in grupurile de discutii Google (Arhiva de discutii Usenet) sau directorul Google (internetul organizat pe categorii).
H.Bara de statistici
Aceasta linie descrie cautarea dv. si indica numarul de rezultate gasite, precum si timpul necesar gasirii lor.
I.Categorii
Daca termenii cautarii apar si in Director, aceste categorii sugerate va pot ajuta sa gasiti mai multe inforamtii despre subiectul cautarii. Dati click pe ele pentru a deschide alte legaturi.
J.Titlul paginii
Prima linie este titlul paginii gasite. Uneori, in loc de titlu va fi un URL, ceea ce inseamna ori ca pagina nu are titlu, ori ca Google nu a catalogat inca intregul continut al paginii. Totusi, stim ca se potriveste cu ceea ce cautati fiindca alte pagini pe care le-am indexat contin legaturi spre aceasta pagina. Daca textul asociat acestor linkuri se potriveste cu cautarea dv., vom arata paigna la rezultate chiar daca intregul ei text nu a fost catalogat inca.
K.Text sub titlu
Acest text e un citat din pagina gasita, cu textul pe care il cautati dv. scris ingrosat. Aceste citate va permit sa vedeti contextul in care apar termenii cautati, inainte sa dati click.
L.Descriere
Cand cautarea apare in Director, descrierea creata de autorul Open Directory este afisata.
M.Categoria
Daca un site gasit in cadrul cautarii dv. este listat in Director, categoria in care apare este afisata sub descriere.
N.URL-ul (adresa) rezultatului
Aceasta este adresa web a rezultatului gasit.
O.Marime
Acest numar reprezinta marimea textului din pagina gasita. Nu apare in cazul siteurilor care nu au fost inca indexate.
P.Memorată
Un click pe legatura catalogata va permite sa vedeti ce continea pagina atunci cand a intrat in indexul nostru. Daca - din orice motiv - legatura spre site nu va conecteaza la pagina actuala, puteti vedea versiunea veche si gasi acolo ceeea ce cautati. Termenii cautati vor fi evidentiati in versiunea catalogata.
Q.Pagini similare 
Cand alegeti legatura 'Pagini Similare' pentru un anumit rezultat, Google cauta pe Internet pagini asemanatoare cu cea gasita.
R.Rezultat indentat
Cand Google gaseste rezultate multiple de la acelasi site, cele mai relevante sunt afisate primele, iar celelalte mai jos, indentate (cu un alineat mai la dreapta).
S.Mai multe rezultate
Daca sunt mai mult de doua rezultate de pe acelasi site, restul de rezultate pot fi accesate facand clic pe link-ul "Mai multe rezultate de pe..."

Gogu, simply surprising

Dacă îl chestionezi pe dl. Gogu despre,,Romania nu” o să îți afișeze niște rezultate (reclame) ciudate? Sau firești și reprezentative pentru minunata noastră țară? Gay, mărirea penisului, chat pt oameni singuri. Asta e România.

Optimizator pentru Firefox

Eu aveam o problemă cu Firefox 3.5 și din cauza add-on-urilor (mi-a ieșit la numărătoare că am 26) se deschidea foarte greu. Și pentru că i-am zis să îmi redeschidă paginile de unde le-am lăsat se încărca mai greu. Dar cu FireTune am reușit să scap de problemă.


















Îți alegi tipul computerului/conexiunea de net, faci un backup în caz că ceva nu iese bine și gata. Ai un Firefox mai rapid.

Scapă de probleme fără pastile