Mulțumesc ING!

Mulțumesc băncii ING.
Poveste: mi-am deschis un card la această respectabilă bancă. Mult timp nu am avut nevoie, în consecință nu l-am utilizat. Într-o zi primesc niște bani pe el, mă duc să fac o retragere, doar că nu merge PIN ul. Desigur, m-am gândit că sunt atât de incompetent încât nici măcar 4 cifre nu am fost în stare să rețin. Am cerut un nou PIN. Azi mă duc la cumpărături. Incorect PIN, desigur afișa apratul doamnei vânzătoare.

Cel mai greu joc de pe internet

Dacă ești masochist(ă) și-ți place să-ți storci creierii cu probleme de gândire/logică, intră aici http://www.deathball.net/notpron/

Din statisticile prezentate de ei din 14 milioane de vizitatori, doar 16 au reușit să termine cele 140 de niveluri, alți 168 terminând până ce noi probe au fost adăugate.

Mult mult mult succes!

Always Look on the Bright Side of Life

Dilema de pe Taraf TV


Tu ce votezi? Cu sau fără cap?

Ghici cine e tatăl

Câștiguri pe internet

Teoretic există multe metode de a câștiga bani fără a fi constrând de un șef, program, și să faci asta de la tine de acasă. 



O primă opțiune ar fi http://ro.shvoong.com/
Conținutul pe care trebuie să îl publici: orice rezumat sau recenzie ale unei cărţi publicate anterior, unui articol sau ziar, unui site existent, unui film sau unei lucrări academice vor fi binevenite. Scrieţi sumarele cu propriile cuvinte. Conţinutul care încalcă drepturile de copyright va fi şters. Rezumatul dvs. nu trebuie să depăşească 900 de cuvinte.
Oferă însă 10% din profiturile câștigate de pe urma reclamelor afișate în articolele tale. Sunt ferm convins că durează foarte mult să aduni 10$, respectiv suma minimă după care ești remunerat. Dar dacă gândești altfel, să îți scrii rezumatele filmelor pe care le-ai văzut, a cărţilor citite, te ajuţi pe tine pe termen lung - îți va fi mai ușor să îți amintești dacă ai văzut un anume film/citit carte și îți vei aminti mai ușor de acțiune.



O altă soluție este oferită de www.ziddu.com. Așa cum le spune și motto-ul: uploadezi, dai mai departe și câștigi bani.
Pentru fiecare descărcare primești 0.001$ (se pune doar o descărcare pe IP/zi) (îți trebuie 10.000 de download-uri pentru 10$). Și mai primești câte 0.05 $ pentru fiecare nou membru care se înregistrează prin intermediul tău. Plata se face prin PayPal după ce aduni cel puțin 10$.
Dar prezintă câteva avantaje ca transfer de fișiere: nu ai timp de așteptare pentru download, nu ai limită de spațiu de stocare, iar limita fișierelor e de 200 megi, poți asculta/vedea informațiile fără download, îți poți aranja informațiile în directoare.

Culmea competiției

Culmea competiției era să alergi singur și să ieși pe locul 2.

Ceva de genu am pățit pe un site românesc:











Cum pot fi pe locul 42352 din 35111 locuri posibile?

Bufo marinus


Sarea iodată te scoate din turmă

www.failblog.com