Cum să devii milionar!

Există numeroase metode de a te îmbogăți, dar o să doar cele mai viabile căi care te vor transforma într-un timp cât mai scurt milionar. O lume superioară, în care orice este posibil, și toată lumea va face totul pentru tine. Este o lume mirifică, în care doar adevăratele elite pot ajunge (de exemplu, cine nu și-ar dori să ajungă precum Becali, Columbenii, modelele generației tinere, și pe bună dreptate: la ce să te duci la școală când uite, se poate și așa!?).

Cea mai ușoară metodă de a ajunge milionar este să te căsătorești atunci când ești deja miliardar. Este una dintre cele mai ușuare metode, dar cere cam mulți bani investiți pentru a ajunge la acest rezultat minunat, a fi multimilionar.

Următoarea metodă nu te va face milionar, ci doar te va face să te simți ca unul dintre ei. Ce trebuie să faci: faci un împrumut la bancă, vinzi apartamentul părinților și emigrezi în India. 85,7% din populație are un venit de 2,50$ pe zi (42% au 1,08$/zi) deci cu banii transformați in $ (vreo 40.000 $ tot iei pe apartament + cât îți mai dă și banca) te vei alege cu o viață de lux acolo! Îți vei putea cumpăra propria locuință și vei putea avea servitori, totul la doar la 2,5$/zi!


O altă metodă de îmbogățire, mai lentă în schimb: să te înscrii într-un partid politic (de la noi din țară, desigur) și să devii încă un (vezi imaginea)..................... .
Poate vei avea norocul să fii propus ca parlamentar, europarlamentar, senator (cert este că dacă pupi unde trebuie, vei ajunge cineva, sloganul: ,,dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau” fiind foarte portivit).
Sau poate îți vei crea în acte o firmă de construcții care va poiecta autostrăzi, că se pare că această afacere va fi un izvor nesecat preț de mulți ani de acum înainte.

O altă alternativă este să joci la loto. Dar șansele de a câștiga marele și de a te îmbogăți sunt infime. Astfel, premiu la 6 din 49 e de (combinări de 49 luate câte 6, adică 13`983`816 posibilități) 0.00000007151123842019... șanse de câștig. Deci varianta asta nu va fi luată în calcul, căci am hotărât că vom vorbi despre metode viabile.

Mai există varianta de a-ți schimba câtiva lei în lire turcești (vei avea câteva milioane de lire în buzunar în urma tranzacției, deci ai ajuns unde trebuie: ești multimilionar!).

Iar cât de curând voi publica un document secret în care se explică pas cu pas alte metode de îmbogățire. Însă deoarece nu trebuie să ajungă în mâinile oricui, te sfătuiesc să intri mai des și poate te vei număra printre norocoșii care vor apuca să citească respectivul articol (după cum am spus, pentru că nu ne putem permite ca toată lumea să se îmbogățească, articolul nu va fi publicat decât pentru cateva minute, cel mult câteva ore!).
Revino pentru a te îmbogăți!