Ce e cu ProTV ul?

Ai observat cum filmele pe care le difuzează sunt de o calitate josnică? Mă refer la calitatea imaginii, căci în ceea ce privește conținutul, e doar vorba de gust. Nu cred că și-ar permite să dea asemenea filme dacă nu ar fi și destui amatori.
Dar referitor la calitatea imaginii - filmele pe care pe dau jos de pe torenți (doar ca să îmi fac o părere înainte de a merge la cinema :P) se văd mai bine! Poate că așa sunt toate filmele difuzate: conținutul nu e atât de important, calitatea ori claritatea - detalii nesemnificative. Singurul lucru ce contează fiind mesajul! Mesajul filmelor este oricum ușor de înțes și mereu același: în lupta dintre bine și rău, binele mereu învinge! Cu orice preț, binele va ieși câștigător la final, dar asta nu înseamnă că răul va fi stărpit pe vecie.
Îmi place cum mereu se întâmplă ca în lupta finală unul din personajele pozitive (există mereu o victimă și un salvator în această scenă) să fie rănită (de obicei salvatorul) ori chiar să piară (mai rar) dar nu degeaba! Odată cu el răul va fi stârpit - fie prin împușcare de către celălalt personaj pozitiv, care tocmai a reușit să se dezleage și reușeșind să ajungă la mitraliera din debara (acțiunea se petrece în SUA, unde orice familie normală are cel puțin o mitralieră, sau măcar un AK47 în pivniță), fie moare în explozia finală.
Cert este că oricâte crime va săvârși ,,binele”, el va fi mereu absolvit de vină, niciodată nu se va face vreo anchetă ori ceva de genu. Poliția luptă de partea binelui, astfel vor fi foarte înțegători, de multe ori ajungând chiar să mulțumească pentru fapta bună săvârșită în numele comunității.

Și ar mai fi ceva: bătăile de grup. Cum se face: se ia un personaj pozitiv (interpretat de Chuck Norris în 95% din cazuri) și este trimis într-un bar de motocicliști unde va pune o întrebare despre un prieten comun al celor adunați în cârciumă. La auzul numelui se vor ridica cu toții în picioare și vor forma un cerc în jurul intrusului, și unul câte unul va intra în cerc încercând să îl doboare. În acela timp toți ceilalți stau și privesc cum prietenul lor este bătut măr, dar își așteaptă liniștiți rândul. Chuck Norris nu va obosi! Abia la ultimul vrăjmaș va simți o oarecare oboseală, care însă nu îl va împiedica să îi aplice corecția binemeritată zdrahonului.
După toate acestea se va duce la bar unde îl va lua pe barman de guler și va afla de la acesta informațiile prețioase pentru care a venit.
În luptă Chucky al nostru nu va fi atins de dușmani decât dacă în mașina cu care a venit așteaptă o femeie speriată (nu va fi o lovitură puternică - doar o buză spartă, de care ea va avea grijă cu comprese cu apă rece, iar senzualitatea scenei îi va conduce și la prima scenă de sex). Am văzut însă și p scenă în care el este împușcat (stai calm că nu e grav, e doar o rană superficială). El își va scoate singur glonțul, după care ea îl va coase. Nu-ți fă griji, nu se va infecta! Iar până dimineață va fi ca nouă! (sexualitatea scenei ajunge iar la cote maxime, deci se va sfărși cu cei doi îmbățișați după o scenă fierbinte).
Dacă personajul feminin lipsește, Chucky va avea o eschiva de invidiat, nefiind atins.

Încă ceva ce urmăresc cu mare plăcere: scena din toaletă, în care eroul negativ face cunoștință cu abundența de apă (cel puțin 3/4 din volum) ce se află în closet.