Cum să vezi videoclipuri în Winamp

De ce? De ce nu! Dacă îți place să asculți muzică în Winamp și vrei să vezi și videoclipuri fără a intra pe youtube să cauți, atunci e foarte ușor (un indian a făcut acest lucru posibil).

Mai există variante ale programului disponibile și pentru iTunes și The KMPlayer (apropo, un player video foarte bun, care vine cu toate driverele instalate).

Pentru a începe: copie fișierul de aici (MiniTube se cheamă). Instalează-l (dublu click pe fișierul abia copiat, Next, I Agree, va detecta automat unde e instalt Winampul - Install, Yes și Close).

Ok! Acum ar trebui să îți meargă!











Dacă îl închizi și vrei să repornești fereastra nu trebuie decât să dai click dreapta în Winamp (sau CTRL+P), mergi în General Purpose și dă dublu click pe San's Video Plugin

În partea de jos a ferestrei în care rulează videoclipul poți face diferite schimbări: să asculți melodia din Winamp iar cea din Youtube să nu se audă și viceversa, îți alegi banda (calitatea internetului), mărimea ferestrei (normal / pe tot ecranul), și ceva ce îmi place: dacă dai click pe SongReference te duce pe Wikipedia la formația/melodia respectivă.