Iti mai aduci aminte vremurile alea

Mai știi ce melodii producea industria muzicală românească după anii '90? Mai exact generația chefliilor de prin '95? Hai să ne reamintim/amuzăm cu șlagărele respective.
Iar celor ce nu le-au apucat, să le oferim posibilitatea de a se amuza de incompetența noastră în calitate de melomani.

Nu am înțeles încă dacă făceau muzica și versurile atât de idioate intenționate, ori le ieșea așa de bine fără să vrea.

Trupele celebre, gen 3SE, Andre, HI-Q, Voltaj nici nu intră în discuție! Pe oricine întrebi de muzica anilor '90 va începe cu acestea. Dar formațiile alea care au scos câteva hituri și-au dispărut? Alea care au făcut fetițele să se distreze? Ele de ce să fie uitate?

Trupa Genius e prima care îmi vine în minte. Au avut mai multe melodii iți mai aduci aminte, că aveai și tu casetă cu ei: Chefu', Vara, Macho man, În orașul trist.


A mai fost celebră melodia Alin, Alin cântată de Sweet Kiss, și tot ei mai cântau Floare albă, floare neagră.


A.S.I.A. Te astept ca de-obicei la semafor; Ai uitat inca ceva acasa in dormitor. Cum așteaptă săraca la semafor. Oare nu găseau alt punct mai bun de întâlnire? Iar el, ce putea uita în dormitor? Și de unde știe că el a fost uituc și a uitat să ea acel ceva chiar înainte de a se întâlni?



De LA nici nu mai amintesc (dar pe ei nu îi bagăm în seamă, oricum nu erau ascultați decât de fete și din cauza lor manelele au luat o așa o mare amploare).

N&D! El, Nick, fiind un tip foarte inteligent (exemplul perfect de manelist deghizat în hiphoper). Exemple care îi dau de gol inteligența: s-a căsătorit îmbrăcat într-un trening roșu; are 10 șepci cu cristale Swarowsky; avea o mașina Opel Calibra cu abțibilduri pe ea și se lăuda că are mașină de curse, chiar participând la astfel de întreceri (unde mereu concura doar cu Dacii); odată, a blocat calea de acces a serviciului de ambulanță Huși. Șoferul i-a zis să-și mute ,,găleata” din fața porții, dar vedetismul din el a crescut brusc. Motiv pentru care a trebuit să fie liniștit de șofer cu ranga.


Valahia? Pentru ăștia mititeii care nu au prins: de acolo a plecat Costiță Ioniță, care s-a prins la timp ce muzică aduve mai mulți bani. Acum a dus muzica aia atât de departe și atât de ,,apreciată” încât i-a făcut și facă post de televiziune.


Dar formația T-Sort ce îți aduci aminte?



Și încă un șlagăr dens. Băieții aștia știu că erau din Bârlad.


Marius Dragomis și nevasta au dedicat un hit salvamarului (asta fiind și ultima lor melodie). Numele lui îți sună cunoscut că el a făcut melodia party in Transilvenia. Dar nu despre asta discutăm aici.


Și o fată neirtătoare:


Și să nu uităm celebra fază din videoclipul Dl. Problemă care cântă:
,,eu te-am înșelat odată, tu de 7 la pătrat













(în caz că ai lipsit la ora aia de mate, pătrat se simbolizează prin 2 - ca la metru pătrat m2).